In de weelderige groene tuin van een jaren vijftig familiehuis in het noorden van Frankrijk heeft Audrey Grzegorzewski van GRAD Architecture een prachtig poolhouse ontworpen. Zoals op de foto's te zien is, is de omgeving absoluut prachtig en tijdens het ontwerpproces bleek Marugame de perfecte bekleding te zijn voor zowel het interieur als het exterieur. 

Het idee achter het poolhouse was het creëren van een plek van ontspanning. Voor zowel de binnen- als de buitenkant van het huis, is er een sterke verbinding met de omringende natuur. Het frame van het huis is zo ontworpen dat het mooi past naast de bomen die er al stonden. Daarnaast is het nieuwe gebouw, om de notie van rust te respecteren, zo ontworpen dat het geheel los staat van het hoofdhuis. En hoewel het in eerste instantie misschien niet opvalt, is er een verborgen tunnel die de twee gebouwen met elkaar verbindt.

Ontwerp

Audrey Grzegorzewski - Grad Architecture

Aannemer

Ciel Bleu – Nicolas Debaere.

Projectomvang

167 m2

Locatie

Parijs, Frankrijk

Toon op kaart

In dit project gebruikte producten: