De natuur geeft dit prachtige project vorm. Dit treehouse bevindt zich dichtbij de kust op zandgrond, waarop een constructie van geschroefde palen met een balkkolomsysteem effectief is gebleken.
De palen zijn zo ver mogelijk van de hoofdgevel gezet om het project een lichte indruk te geven. Omdat de grond erg steil is, bevindt de cabine zich tussen de 1 en 4 meter boven de grond, met het hoogste gedeelte tegenover een lagune.

De 'boomhut' zelf is een grote kubus van zwarthout, 'uitgezaagd' door de omgeving: de bomen en het licht. In het centrum, waar het licht op de patio valt, is een bassin geplaatst, waar de rest van het huis en met name de keuken zich omheen vormt.

Naast het zwembad is een groentetuin van 150m2 in een terras gezaagd. Het huis combineert binnen met buiten en bestaat uit kleine leefruimtes.

Bekijk alle foto's op de website van architect Victoria Migliore.

Ontwerp

Victoria Migliore

Opdrachtgever

Jean Imbert

Projectomvang

84m²

Locatie

22240 Fréhel, Frankrijk

Toon op kaart

In dit project gebruikte producten:

Deel deze pagina: