In the lushy, green garden of a fifties family house in the north of France, Audrey Grzegorzewski of GRAD Architecture designed a beautiful pool house. As can be seen on the photos, the setting is absolutely gorgeous and during the design process, Marugame turned out to be the perfect cladding both for the interior and the exterior. 

The main idea behind this pool house was to create a place of relaxation, consisting of both the inside and outside of the house, with a strong connection with the surrounding nature. The house’s frame was designed to beautifully fit next to the trees that were already there. In addition, to respect the notion of calmness, the new building was designed to appear entirely disconnected from the main house. However, though it might not be noticeable at first, there is a hidden tunnel that connects the two buildings with each other.

Design

Audrey Grzegorzewski - Grad Architecture

Contractor

Ciel Bleu – Nicolas Debaere.

Project size

167 m2

Location

Parijs, Frankrijk

View on map

Used materials in this project: